Personvern

Ansvarsfraskrivelse

Informasjonen på denne nettsiden er kun til informasjonsformål. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for rådene gitt av legen din eller annet helsepersonell. Ikke bruk informasjonen på dette nettstedet til diagnostisering eller behandling av sykdommer. Snakk alltid med legen din eller annet helsepersonell før du tar medisiner eller ernæringsmessige, urte- eller kosttilskudd, eller bruker noen behandling for helseproblemer. Ikke se bort fra profesjonell medisinsk råd eller utsett med å søke profesjonell råd på grunn av noe du har lest på dette nettstedet. Min Mage AS påtar seg intet ansvar for hva den enkelte gjør som skyldes tolkning av og/eller bruken av informasjon på disse nettsider. Min Mage AS fraskriver seg alt ansvar for enhver skade eller ulempe man måtte påføres ved bruk av dette nettstedet. Min Mage AS gir ingen garantier om fullstendigheten eller riktigheten ifm. informasjonen på siden eller mulige bruksområder. Du bør være oppmerksom på at informasjonen kan være ufullstendig, uriktig eller kan ha blitt foreldet og kan ikke garanteres eller sikres. Min Mage AS påtar seg ikke noe ansvar for eventuelle feil eller mangler i innholdet på nettstedet.

Personvern

Vi samler kun inn informasjon som er nødvendig for at vi skal kunne utføre våre tjenester. Informasjonen vi samler inn vil avhenge av tjenesten som tilbys. Vi passer på å respektere personvernet til våre besøkende og bidragsytere. Informasjon som kan identifisere besøkende på nettet, samles kun når den tilbys frivillig av den besøkende eller bidragsyter. Alle opplysninger som du gir til dette nettstedet kan bli lagt til vår database. Vi kan bruke dine opplysninger til markedsføringsformål. Vi kan kontakte deg via e-post med våre tjenestetilbud eller kommende begivenheter som kan være av interesse for deg.

Rettigheter

Min Mage AS her eiendomsretten og opphavsretten til alt innhold på dette nettstedet. Du kan lese, se, skrive ut og laste ned materiell fra disse sidene, men bare til eget, privat og ikke-kommersiell bruk. Kopiering eller annen form for reproduksjon av deler eller hele innholdet er ikke lov med mindre det er innhentet tillatelse fra Min Mage. Min Mage AS kan ikke garantere at din bruk av materiell som vises på nettstedet ikke krenker en tredjepart som ikke eies av, eller er tilknyttet Min Mage AS.

Linker til andre nettsteder

Nettsidene kan inneholde linker til andre nettsteder som ikke eies eller kontrolleres av Min Mage AS. Min Mage fraskriver seg ethvert ansvar for innholdet eller tjenestene på disse nettstedene.

Lovverk

Nettstedet er utviklet for det norske markedet og forholder seg til norske myndigheter og norsk lov.

Informasjonskapsler

Nettsiden til Min Mage AS benytter informasjonskapsler for å gjøre det lettere å bruke våre nettsider og kan brukes for å personalisere visse deler av innholdet. De aller fleste nettsider benytter i dag slike informasjonskapsler. Informasjonen som lagres kan være opplysninger om hvordan våre brukere har besøkt og anvendt våre nettsider, og om hvilken nettleser de har brukt. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Ved bruk av nettstedet minmage.no godtar du disse vilkårene.